logo

Kaj je komercialna hladilna skrinja?

Komercialna hladilna skrinja je hladilna enota, zasnovana za hlajenje pijač ali svežih izdelkov v profesionalnih okoljih. Najpogosteje ima statično hlajenje, kar pomeni, da ima nizko porabo energije in nizko raven hrupa. Zasnova je minimalistična, vendar zelo praktična. Omogoča enostaven dostop do vsebine v notranjosti, bodisi z nezastekljenim pokrovom na tečajih bodisi z odstranljivimi drsnimi pokrovi.

Prednosti uporabe hladilnih skrinj TEFCOLD

V podjetju TEFCOLD ponujamo več vrst hladilnih skrinj in hladilnikov za steklenice. Vsaka serija ima svoje edinstvene lastnosti, vendar imajo tudi nekaj bistvenih skupnih značilnosti.

  • Nizki obratovalni stroški
    Vse naše hladilne skrinje imajo nizko porabo energije, pri čemer se upošteva njihova velikost. Zato z nizkimi obratovalnimi stroški dobite impresivno količino prostora za shranjevanje.

  • Preprosto vzdrževanje
    Hladilne skrinje so po naravi ena izmed najbolj preprostih rešitev za hlajenje, ki jo lahko izberete. Ker je zasnova preprosta, to pomeni tudi, da je vzdrževanje minimalno.

Katerim panogam lahko koristi nova hladilna skrinja?

Po naših izkušnjah so hladilne skrinje najpogosteje nameščene v gostinskih okoljih. Tu služijo dvema glavnima namenoma: ohranjanju hladne hrane ali ohranjanju hladnih pijač.

  • Profesionalne kuhinje
    Komercialna hladilna skrinja je odlična pridobitev za vsako kuhinjo. Zagotavlja prostorno rešitev za hlajenje za shranjevanje večjih količin svežih sestavin, ki so pripravljene, da se spremenijo v okusne jedi. Z enostavnim dostopom prispeva k nemotenemu poteku dela.

  • Bari, prireditve, festivali
    V gostinskih okoljih so storitve za pomoč strankam daleč najpomembnejše. Medtem ko so se potrošniki navadili, da nekaj časa čakajo na pripravo hrane, pričakujejo takojšnjo postrežbo s hladno pijačo, zlasti če že nekaj časa čakajo v vrsti pri točilni mizi. Zato je hiter in enostaven dostop do ohlajenih pijač bistvenega pomena za nemoten potek storitev in zadovoljstvo strank.

Pri tem na pomoč priskočijo komercialne hladilne skrinje. Zaposlenim v baru omogočajo učinkovito streženje steklenic piva, cidra ali brezalkoholnih pijač, ne da bi morali zapustiti točilno mizo ali porabiti čas za obnavljanje zalog med postrežbo. To pomaga karseda zmanjšati čakalne vrste in skrajšati čas postrežbe strank.

0